Intr-o dupa-amiaza foarte calduroasa a lunii lui Cuptor, am iesit in parcul Tineretului cu un cuplu entuziasmat si emotionat avand in vedere ca de la sedinta foto intr-o saptamana avea loc ziua cea mare: Nunta mult asteptata. Cu sticla cu apa dupa noi , am reusit sa facem fata temperaturii ridicate si sa ne bucuram de o sedinta foto plina de verdeata si culoare in lumina aurie a amiezii.  A fost o mare bucurie sa pot surprinde momentele de tandrete dintre Cristiana si Mihai, caci despre ei este vorba, si le multumesc ca m-au lasat sa iau parte pentru 2 ore la povestea lor de iubire.

« 2 of 2 »

One thought on “Sedinta foto de logodna Cristiana si Mihai”

  1. Andreea, noi iti multumim din suflet pentru frumoasa sedinta foto! Imi amintesc foarte bine ziua respectiva. Stresul cauzat de nunta ce urma sa vina curand si lipsa acuta de somn isi pusesera semnificativ amprenta asupra noastra si nu avusesem un inceput tocmai bun. Cu toate acestea, cu ajutorul tau am reusit ne linistim, sa ne bucuram de tot ce ne oferea ziua respectiva si mai ales, sa fim noi insine. Rezultatul a fost cu mult peste asteptari, iar noi am ramas cu niste amintiri frumoase, numai bune de pus in rama.
    Iti dorim mult succes in aceasta cariera a fotografiei si la cat mai multe momente frumoase surprinse de tine! Te pupam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *